Votum Förlag har gett ut vackra fotoböcker om djur, natur, kultur och människor i 10 års tid. För 3 år sen förvärvades barnboksförlaget Speja – och de båda förlagen fortsätter att öka. Både i popularitet, utgivning – och storleksmässigt. Med 10 anställda fördelade på tre kontor: i Karlstad, Örebro och Göteborg, behövs ”större kläder”.

När Votum nu fyller 10 år, firar vi det med att byta kostym. Både Speja och Votum går därmed in under det gemensamma bolagsnamnet Votum Media AB och får en gemensam identitet i en ny grafisk profil. Logotyperna byts – men de båda förlagsprofilerna och utgivningslinjerna kommer fortsatt att vara desamma.

NYHET – NYTT BOKMAGASIN

Under Bok & Bibliotek i Göteborg lanserar vi ännu en nyhet: Blick Magasin. Ett bokmagasin som lyfter fram det stora utbudet av böcker som Votum och Speja gemensamt ger ut. Högklassiga fotoböcker och högkvalitativa barnböcker. Böcker som berör både stora och små läsare.

Välkommen att hälsa på oss i monter B08:60, för att få reda på mer om ”kostymbytet”, vår utgivning och våra kommande steg i bokvärlden.


Votum Media AB

Består av fotoboksförlaget Votum Förlag, barnboksförlaget Speja Förlag, och produktionsbyrån Gullers Produktion. Förlagen ger tillsammans ut ca 40 titlar per år.