Pompa och ståt när priset för Årets Pandabok delades ut! -  Ett vildare liv.
Juryns motivering lyder: ”Författarna tar oss med på en europeisk odyssé med en rad exempel på hur det vilda kan komma tillbaka och att mycket mer än vi anade faktiskt är möjligt. Boken bjuder på fantastiska bilder från atlantiska havsdjup till våra egna fjäll, från solstekta slätter till frodiga lövskogar”. Vildare liv” är en magnifik hyllning till vår egen och övriga Europas natur som vi läser med både förundran och genuin glädje”.
Grattis Staffan Widstrand och Magnus Lundgren som tog emot priset den 11 oktober på Ulriksdals Slott!Välkommen till Votum & Gullers Förlag

Votum & Gullers Förlag ger ut fotoböcker om människor, kultur och natur – böcker som vill beröra och påverka dig som läsare. Vi vill förmedla en positiv syn på livet och världen.


 

Votum & Gullers
Förlags katalog

Här kan du ladda ner
vår senaste katalog.
 Läs mer »

Votum Uppdrag

Votum Förlag producerar även böcker och häften för företag, föreningar och organisationer som vill presentera sig, sin verksamhet och sitt uppdrag i bokform.
 Läs mer »

Foreign Rights

Votum & Gullers Förlag is an independent and family-owned
publishing house in Sweden. We publish photobooks about people, culture och nature – books that we hope will touch you as a reader. 
 More about Foreign Rights »

De Kungliga Slotten

De Kungliga Slotten är ett bokverk i tretton band som utges av Votum Förlag i samarbete med Kungliga Hovstaterna och Statens fastighetsverk.
 Läs mer »

Facebook-Icon_sm        instagram-logga_sm

Bokkategorier

Fyll i din e-postadress
att få vårt nyhetsbrev!
Få Votums Nyhetsbrev!
E-post:
 

AKTUELLT

Läs fler nyheter här »